LithiumCard: krachtige oplader die gemakkelijk in je portemonnee past

lithiumcard1De LithiumCard is een nieuwe, kleine en krachtige oplader die gewoon in je portemoneee past. Want hoe je het ook wendt of keert: smartphones worden alsmaar sneller (neem de Samsung Galaxy S5 of HTC One, maar de accuduur laat veelal te wensen over. Daarom is het verstandig om een draagbare oplader bij je te hebben voor die ene keer dat je batterij-icoontje rood kleurt.

Dat probleem kennen de makers van LithiumCard, maar vonden alle draagbare opladers eigenlijk te groot, log en en zwaar en kwamen daarom met een kleine oplader die je, naar eigen wens, ook aan je smartphone kunt koppelen door ‘m simpelweg erop te plakken. Handig voor als je de telefoon wilt gebruiken terwijl je ‘m met de LithiumCard oplaadt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LithiumCard: nu voor te bestellen

LithiumCard1 (1)De LithiumCard was een enorm succesvol project op IndieGoGo, één van de concurrenten van Kickstarter waar meer indie-projecten worden gepresenteerd. De LithiumCard is gemaakt van titanium en huisvest zo’n 1200 mAh, dat bij de meeste smartphones voor 50% extra accu zorgt. De draagbare oplader is ongeveer zo groot als een creditcard en dik als vijf creditcards die op elkaar zijn gestapeld. In totaal meet de LithiumCard 85,6 x 53,9 x 5,5 millimeter, waardoor de oplader in de meeste portemonees past.

Een toffe eigenschap van de LithiumCard is dat de oplader je smartphone net zo snel oplaadt als via de normale stopcontactoplader. In de LithiumCard zit een micro-usb-kabel verstopt die je kunt gebruiken om je smartphone – maar ook vele andere apparaten – van wat extra juice te voorzien. Via een uitklapbare usb-stekker kun je de LithiumCard weer van energie voorzien, of het nu via de usb-poort van je laptop of oplader is.

De IndieGoGo-edtie kostte 30 dollar, de ‘normale’ versie heeft waarschijnlijk een prijskaartje van 50 dollar exclusief verzendkosten naar Nederland. De LithiumCard is nog niet te bestellen, maar je kunt jezelf inschrijven om op de hoogte gehouden te worden over de start van de verkoop van de oplader.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.