LiveAndroid 0.1: eerste Android Live-CD voor je netbook

live android
Er wordt veel gepraat over Android op netbooks, maar als we op de notebookfabrikanten zoals HP of Dell moeten wachten, kan het nog wel even duren. Wie nu alvast wil testen, kan een Android Live CD voor netbook downloaden: LiveAndroid.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een team Android-ontwikkelaars uit China heeft de handschoen opgepakt om een aangepaste versie van Android te maken, die je op een netbook kunt draaien. De distributie LiveAndroid is te downloaden in ISO-formaat, zodat je er meteen een cd’tje van kunt branden. De huidige versie is 0.1 en is alleen bedoeld om een indruk te geven, niet om dagelijks op je netbook te gaan gebruiken. Er is een volgende versie gepland (0.2), die later deze maand uitkomt. De Live CD is afgestemd op de Asus EEE 701, dus mocht je op een andere netbook installeren, hou er dan rekening mee dat niet alle drivers zullen werken.

Het project is te vinden op: Live Android
Downloaden kan hier: Android Live-CD
Via: Android France

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.