LiveAndroid (Android Live-CD) is nog geen aanrader

Android liveSinds kort is er een live-CD voor Android verkrijgbaar, waarmee je Android op een netbook kunt draaien. De beste persoon om zoiets te testen is natuurlijk een Linux-geek, die ook nog wat verstand van programmeren heeft. Adam Gonnerman probeerde het uit op een Dell Inspiron 1545 en was niet onder de indruk. Na een paar keer herstarten bleek de cd niet aan de praat te krijgen: de laptop bleef hangen bij het opstartscherm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Adam denkt dat we door het gebruiksgemak van Ubuntu, Kubuntu en Xubuntu wat verwend zijn geraakt: die steek je in je notebook en het werkt altijd. Android is toch een ander verhaal: via VirtualBox OSE werkte het wel, maar het is duidelijk dat lang niet alle drivers voor video- en netwerkkaarten worden ondersteund. Voorlopig dus vooral een speeltje en niet iets om voor je dagelijkse werk te gebruiken.

Meer info over LiveAndroid en downloaden: op Google Code.

Via: Ingenousquill.net

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.