De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Logitech kondigt beveiligingscamera aan die werkt met Android

Gijs Ettes
30 september 2015, 11:05
2 min leestijd
Logitech kondigt beveiligingscamera aan die werkt met Android

Logitech heeft vandaag de Logi Circle Portable Home Connection Camera geïntroduceerd, een nieuwe beveiligingscamera voor thuisgebruik die samenwerkt met een app voor Android en iOS. Het apparaat gaat volgende maand in de verkoop voor 199 euro.

Lees verder na de advertentie.

Beveiligingscamera voor thuisgebruik

De Logi Circle Portable Home Connection Camera is het tweede product  van Logitech dat onder het nieuwe Logi-label is geïntroduceerd. Eerder introduceerde het bedrijf al enkele kleurrijke Logi-cases voor de iPad. Net als de Nest Cam kun je de Logi Circle camera gebruiken om via wifi in hd te streamen, waarbij je als kijker zowel kunt luisteren als praten. Handig  als de kinderen stiekem op de bank springen als de ouders van huis zijn.

logi circle

Dankzij een technologie die Logitech ‘Scene Intuition’ noemt, worden video’s gefilterd zodat je alleen ziet wat belangrijk is. De camera leert van leefpatronen en verstuurt meldingen als er bepaalde activiteiten op vreemde momenten plaatsvinden. Daarnaast  geeft de zogenoemde Day Briefs-functie een samenvatting van 30 seconden met de beste momenten van de dag.

De Logi Circle is voorzien van een ingebouwde accu die in de energiebesparende modus twaalf uur meegaat. Als de camera aan streamt, bedraagt de accuduur zo’n drie uur. Met de meegeleverde magnetische oplaadring kan de Logi Circle worden opgeladen.

Logitech over de Logi Circle

“Er is een nieuwe ontwikkeling in home monitoring gaande“, zegt Andy Hoekstra, Country Manager Benelux bij Logitech. “De connected-wereld van tegenwoordig verandert de manier waarop mensen met camera`s in woningen omgaan. Bij videobewaking gaat het niet langer alleen om beveiliging, maar om verbonden te blijven met ons huis en onze familie. Elke dag vinden er thuis mooie momenten plaats, gepland of juist spontaan. De Logi Circle is ontworpen om deze momenten vast te leggen, ongeacht waar je op dat moment bent of wat je doet. Zie hoe je kinderen spelen of hoe je hond achter zijn eigen staart aanrent, zelfs wanneer je boodschappen doet, op zakenreis of op kantoor bent.“

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu