Logitech introduceert fraai universeel toetsenbord voor pc, tablet en phone
Redactie

Logitech Keyboard K480De Logitech Keyboard K480 is een universeel toetsenbord dat je met drie apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken. Het apparaat is compatibel met smartphones, tablets, desktops en laptops, en het maakt niet uit of er gebruik wordt gemaakt van Windows, Mac, Android of iOS.

Met een draaiknop op het toetsenbord kunnen gebruikers wisselen tussen de aangesloten apparaten, om zo snel op hun smartphone eeen WhatsApp-berichtje te versturen, om vervolgens weer verder te typen op hun laptop. Handig!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Logitech Keyboard K480

logitech-2De Logitech Keyboard K480 biedt alle knoppen van een normaal toetsenbord, behalve de numpad. Zo zijn er sneltoetsen voor onder andere mediabesturing en kun je in de gleuf van het toetsenbord je smartphone of tablet stoppen.

“Dankzij het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 kunnen gebruikers nu gelijktijdig en comfortabel werken, creëren en communiceren, ongeacht het device en platform”, aldus Charlotte Johs van Logitech.

De Logitech Keyboard K480 komt beschikbaar in de kleuren wit en zwart, die respectievelijk een grijze en gele gleuf hebben. Het toetsenbord is vanaf september te koop voor een adviesprijs van 49,99 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.