De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Logitech introduceert fraai universeel toetsenbord voor pc, tablet en phone

Redactie
3 september 2014, 12:34
1 min leestijd
Logitech introduceert fraai universeel toetsenbord voor pc, tablet en phone
Logitech Keyboard K480

De Logitech Keyboard K480 is een universeel toetsenbord dat je met drie apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken. Het apparaat is compatibel met smartphones, tablets, desktops en laptops, en het maakt niet uit of er gebruik wordt gemaakt van Windows, Mac, Android of iOS.

Met een draaiknop op het toetsenbord kunnen gebruikers wisselen tussen de aangesloten apparaten, om zo snel op hun smartphone eeen WhatsApp-berichtje te versturen, om vervolgens weer verder te typen op hun laptop. Handig!

Lees verder na de advertentie.

Logitech Keyboard K480

logitech-2

De Logitech Keyboard K480 biedt alle knoppen van een normaal toetsenbord, behalve de numpad. Zo zijn er sneltoetsen voor onder andere mediabesturing en kun je in de gleuf van het toetsenbord je smartphone of tablet stoppen.

“Dankzij het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 kunnen gebruikers nu gelijktijdig en comfortabel werken, creëren en communiceren, ongeacht het device en platform”, aldus Charlotte Johs van Logitech.

De Logitech Keyboard K480 komt beschikbaar in de kleuren wit en zwart, die respectievelijk een grijze en gele gleuf hebben. Het toetsenbord is vanaf september te koop voor een adviesprijs van 49,99 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu