logitech-google-tvLogitech komt binnenkort met de Revue, een set-top box met Google TV. Google TV is Google’s eigen kruisbestuiving tussen televisie en internet. Sluit de set-top box aan op je televisie en bekijk de nieuwste films, surf op het internet en volg je favoriete aandeelkoersen. Aangezien Google TV is gebaseerd op Android kunnen gebruikers eigen applicaties installeren. Logitech is de eerste fabrikant die met een eigen set-top box komt.

De Logitech Revue kost 299 dollar. Gebruikers krijgen niet alleen een console-achtig apparaat, maar ook een speciaal toetsenbord met geïntegreerd touchpad om optimaal te profiteren van alle functies van Google TV. Er komt ook een speciale applicatie voor iOS en voor Android om je telefoon als afstandsbediening te gebruiken.

Wanneer de Revue in de winkel ligt, dan zijn er ook accessoires verkrijgbaar, zoals een webcam (149 dollar) en een soort mini-toetsenbord in de stijl van de DiNovo Mini (130 dollar). De Revue zal eerst in de Verenigde Staten verschijnen en waarschijnlijk in een later stadium in Nederland.

Benieuwd naar wat Google TV allemaal te bieden heeft? Op Android Planet verscheen in mei een uitgebreid overzicht over Google TV.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.