London Eye uitgerust met Samsung Galaxy Tab 10.1 tablets

Redactie
24 januari 2012, 18:20
1 min leestijd
London Eye uitgerust met Samsung Galaxy Tab 10.1 tablets
London Eye uitgerust met Samsung Galaxy Tab 10.1 tablets

Als je naar Londen gaat is een ritje in het Londen Eye een van de dingen die je als toerist gewoon moet doen. Nu heb je als Android-liefhebber nog een extra reden om het bekende reuzenrad te bezoeken. Elke cabine is namelijk uitgerust met een Samsung Galaxy Tab 10.1. Het is niet de bedoeling om Angry Birds te gaan spelen, elke tablet is voorzien van een speciale gids-app die je op een interactieve manier vertelt wat je aan het bekijken bent. Zo wordt verteld welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn en kun je time-lapse video’s bekijken. Ook zijn 3D-beelden te zien van enkele locaties.

Met de gids-app is informatie op te vragen van 55 beroemde landmarks in Londen. Bij enkele gebouwen kan je ook bekijken hoe deze er van binnen uitzien. Daarnaast kan je ook zien hoe het uitzicht er overdag en ‘s nachts uitziet met een 360 graden view.

Lees verder na de advertentie.

Het gebruik van de Samsung Galaxy Tab 10.1 is inbegrepen bij de standaardprijs van een ritje in het London Eye. Aangezien een normale rit in het reuzenrad ongeveer een half uur duurt is het een leuke extra. Als je binnenkort naar Londen gaat is het zeker de moeite waard om op je to-do lijst te zetten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu