Looptijden.nl: Nederlandse Runkeeper-variant met sociaal tintje

Redactie
14 februari 2011, 18:26
1 min leestijd

Ben jij een fanatieke hardloper of hardloopster? Download dan de applicatie Looptijden.nl in de Android Market. Met deze gratis applicatie kun je eenvoudig je hardloopstatistieken bijhouden. Hoeveel calorieën heb je verbrand? Hoeveel minuten had je nodig om één kilometer af te leggen? Looptijden.nl houdt het voor je bij. Na een korte sprint of een halve marathon kun je jouw tijden automatisch publiceren op Facebook of Twitter.

Aangezien de applicatie speciaal gericht is op Nederlandse hardlopers is er informatie te vinden over loopwedstrijden die binnenkort plaatsvinden, zoals de Zevenheuvelenloop, de Dam tot Damloop en natuurlijk de marathon van Rotterdam. Wanneer je eenmaal een loopwedstrijd hebt gelopen, dan kun je jouw score vergelijken met andere leden van de community van Looptijden.nl.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel de applicatie goed functioneert en de moeite waard is om te downloaden, is het wellicht ook aardig om de website Looptijden.nl een keer te bezoeken. Handig is de pagina ‘afstand meten‘, waar je een route kunt tekenen op de landkaart, waarna je de totale afstand weet. Of daag andere gebruikers uit op bepaalde trajecten. Looptijden.nl heeft een actieve community, dus wellicht vind je een rivaal die bij je in de buurt woont.

De applicatie is gratis te downloaden. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Via: Looptijden.nl

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu