De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Vergelijk de beste prijzen voor losse toestellen op Android Planet

Redactie
22 mei 2015, 15:00
1 min leestijd
Vergelijk de beste prijzen voor losse toestellen op Android Planet

Zowel voor als achter de schermen is Android Planet continu in ontwikkeling. Regelmatig lanceren we nieuwe functies die de snelheid en het gebruiksgemak van de site verbeteren. Vanaf vandaag kun je naast abonnementen ook de prijzen van losse toestellen  vergelijken.

Losse Android-toestellen vergelijken: vind de beste prijs

Met deze nieuwe feature komen we tegemoet aan de wensen onze gebruikers, die al langer vroegen om de  mogelijkheid om losse smartphones en tablets te vergelijken. Vanaf nu kun je bijvoorbeeld niet alleen aanbiedingen vergelijken voor een Galaxy S6 met abonnement, maar ook de beste prijzen vinden voor een losse Galaxy S6. Dat is handig als je bijvoorbeeld al in het bezit bent van een sim only-abonnement.

losse android-toestellen vergelijken

We vergelijken de prijzen van de populairste webshops in Nederland, tonen welke aanbieders het snelst leveren en het best worden beoordeeld en laten je zien waar je het goedkoopst een nieuw Android-toestel kunt aanschaffen.  Als gebruiker kun je gemakkelijk  filteren op model, geheugen, kleur, levertijd en de waardering van aanbieders.

Momenteel zijn ruim 200 van de populairste Android-devices vertegenwoordigd in onze prijsvergelijker, en dat aantal zal de komende weken verder toenemen  naarmate we het systeem uitbreiden en verbeteren.

Feedback: yes please!

Bij de ontwikkeling van de prijsvergelijker hebben we geluisterd naar onze trouwe bezoekers en jullie hulp kunnen we ook bij de doorontwikkeling goed gebruiken! Heb je vragen of opmerkingen over de functionaliteit of tref je bugs of andere onjuistheden aan, laat het ons dan vooral weten! Dat kan middels een comment hieronder of via onze contactpagina. Alle berichten worden volledig gelezen en indien nodig opgevolgd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu