Losse stylus voor de HTC Flyer gaat 50 euro kosten
Redactie

htc-flyerIn de VS zijn gebruikers behoorlijk opgewonden geraakt over het feit dat de stylus voor de HTC Flyer 80 dollar gaat kosten. HTC’s ‘Magic Pen’ heeft een niet zo heel magisch prijskaartje. In Europa klinkt de prijs al heel wat acceptabeler: Britten gaan £47,99 betalen en voor de Europeanen geldt een prijskaartje van €49,99. Bovendien krijg je bij aankoop van de Flyer – HTC’s eerste Android-tablet – een gratis stylus meegeleverd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


htc flyer penHet is dus zaak om je stylus niet te vaak kwijt te raken. We hebben zo’n vermoeden dat Aziatische aanbieders als DealExtreme wel kansen zien om goedkopere varianten aan de man te brengen. Dat zullen geen gewone plastic pennen zijn, want de HTC Magic Pen werkt met batterijtjes en heeft ‘magische’ eigenschappen die iets verder gaan dan het aanraken van het scherm. Inmiddels zijn er ook al cases en screenprotectors voor de HTC Flyer in de winkel verschenen.

Meer info: HTC Flyer Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.