Google Nexus S met speciaal achterplaatje kost 300 dollar meer

Redactie
27 december 2010, 13:03
1 min leestijd
lte-nexus

Google levert de Nexus S in één variant, dus je hebt helaas weinig keus. Toch is het mogelijk om je Google Nexus S op te pimpen met bijvoorbeeld een speciaal achterplaatje. Negri Electronics levert een Limited Edition van de Nexus S met een speciale backplate, al kost de aangepaste versie 843 dollar. Even in vergelijking: een normale Nexus S gaat voor 529 dollar over de toonbank. De Google Nexus S is een nieuwe Android-telefoon die vanaf begin 2011 verkrijgbaar is in Nederland en België.

De Limited Edition komt qua kleur overeen met de normale uitvoering van de Nexus S, alleen is er een patroon van Android-robots zichtbaar op de achterkant. Ik betwijfel of consumenten bereid zijn om 300 dollar meer uit te geven voor een andere achterkant. Normaal gesproken kost een ander frontje hoogstens enkele tientallen euro’s.

Lees verder na de advertentie.

Toch bestellen? Neem een kijkje op de website van Negri Electronics. Hou er rekening mee dat het Amerikaanse uitvoering van de Nexus S is en dat je ook nog extra moet bijbetalen voor verzendkosten.

Via: Pocketnow

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Nexus S
Samsung Nexus S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu