Lumigon onthult de vernieuwde T1

Redactie
15 augustus 2010, 12:49
1 min leestijd
Lumigon onthult de vernieuwde T1

Het is al langer bekend dat Lumigon werkt aan een eigen Android-telefoon – de T1 – maar de Deense fabrikant was nog niet zo tevreden over het uiterlijk van het mobieltje. Vrijdag verscheen er een nieuw ontwerp van de T1 op de Facebook-pagina van Lumigon. Het resultaat zie je rechts. Wij vinden het ontwerp aardig, maar het scherm had wel iets groter gemogen in vergelijking met het totale oppervlak van de voorkant. Daarnaast zijn we niet erg te spreken over de kale interface op het scherm. Maar goed, het is nog geen definitief ontwerp, dus er is nog hoop.

De T1 krijgt Froyo en heeft een externe microSD-ingang. De T1 draait op een 1GHz-processor met ARM Cortex A8-core. Er zit een 5 megapixel camera met autofocus en flitser in. Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS en een FM-tuner zijn eveneens aanwezig. De Lumigon T1 komt begin tweede kwartaal op de markt.

Lees verder na de advertentie.

De T1 wordt gemaakt van ‘dure’ materialen als aluminium, staal en glas. De telefoon is ook als afstandsbediening te gebruiken.

Het Deense bedrijf beweert dat meer updates volgen. Onze interesse is zeker gewekt!

Wil je Lumigons nieuwste teaserfoto’s zo snel mogelijk ontvangen? Klik dan even op de ‘Vind ik leuk’-knop op Lumigons Facebook-pagina.

Categorie: Smartphones
Spotlights: Android, Facebook

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's