Maak je Android-telefoon uniek met MusicSkins

musicskinsBen je zuinig op je toestel, dan kun je beschermfolie kopen waarmee je je Android-toestel rondom kunt beschermen. Het mooist zijn transparante shields, die je nauwelijks ziet zitten en ongemerkt je toestel beschermen tegen krassen en vuil. Kies je liever voor een unieke skin, dan kun je bij MusicSkins terecht. Deze vinyl skins kun je op je Android-toestel plakken om anderen te laten zien dat je fan bent van een bepaalde artiest of band. Met een online tool ontwerp je een eigen skin, met behulp van een zelfgekozen foto of andere afbeelding.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De insteek van MusicSkins is dat je een skin kunt maken met daarop een foto van je favoriete band. Maar wie dat wil kan ook een foto van de kinderen, je hond of een groepsfoto van je voetbalclub uploaden om de skins te laten bedrukken. De skins kosten tussen de $15 en $30 pe stuk en zijn voorzien van glimmende coating die bestand is tegen krassen en UV-straling.

Meer info: Music Skins

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.