Maak je eigen Android-pop

android popVoor creatieve types die wel eens wat anders willen dan ‘harde’ technologie is er nu een knutseltip van Tecombu. Zij hebben een Android-pop gemaakt die bovendien je telefoon kan vasthouden. Echt handig ziet het er niet uit: je moet heel wat moeite doen om te zorgen dat de pop rechtop blijft staan. Maar voor mensen die nog ergens een naaimachine en een stuk groene stof hebben liggen: leuk om te maken. Je hebt nodig: een schaar, twee witte knopen, groene vilt, groen naaigaren, vulmateriaal en een stuk elastiek.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Daarnaast is het aan te raden om iets zwaars onderin de pop te stoppen, zodat deze makkelijker rechtop op je bureau blijft staan. In het filmpje hieronder gebruiken ze daarvoor munten, maar het werkt misschien beter als je een oude pressepapier erin stopt. Persoonlijk sla ik deze knutseltip even over: het ziet er toch een beetje knullig uit.

Via: Recombu

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.