De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Maakt LG naast de Nexus 5 ook de Nexus 8?

Gijs Ettes
27 oktober 2013, 14:47
1 min leestijd
Maakt LG naast de Nexus 5 ook de Nexus 8?
Nexus 8 tablet

LG heeft onlangs bluetooth-certificering ontvangen voor de LG-V510, de mogelijke opvolger van de LG-V500, die we kennen als de G Pad 8.3. Die tablet werd in september van dit jaar aangekondigd en is sinds deze maand beschikbaar.

Wat de cerfificering interessant maakt, is dat de kans groot is dat de LG-V510 ook een tablet zal zijn. Aangezien LG verantwoordelijk is voor de Nexus 5, zou het zo maar kunnen dat de fabrikant tevens werkt aan de Nexus 8 tablet. Anderzijds is het mogelijk dat de LG-V510 een vernieuwde versie van de LG-V500 betreft, maar dan met ondersteuning voor 4G.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 8 specificaties

Van de Nexus 8 verscheen afgelopen juli al een render met specificaties van de tablet. Die was echter voorzien van een Asus-logo en de echtheid ervan is niet bevestigd door Google of Asus zelf.

Naast een mogelijk design zijn ook de verwachte specificaties van de Nexus 8 gelekt. Het toestel zou een 8 inch-ips-scherm (1200 x 1920 pixels), 1,7GHz-quad-core-processor (Snapdragon 600), twee camera’s en hoogstwaarschijnlijk Android 4.4 krijgen. Voor die specificaties geldt echter hetzelfde als voor de render: het is allerminst zeker of ze betrekking hebben op de volgende Google-tablet.

Lees meer over LG

Benieuwd naar het meest recente nieuws omtrent LG? Bekijk hieronder het laatste nieuws over de fabrikant, onder andere verantwoordelijk voor de LG G2.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Nexus 9
HTC Nexus 9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu