De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Android Planet maandthema van april 2018: het Android-ecosysteem

Thomas Haenen
4 april 2018, 16:43
2 min leestijd
Android Planet maandthema van april 2018: het Android-ecosysteem

Op Android Planet bespreken we eigenlijk vooral smartphones, maar met de software van Google is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Deze maand duiken we in het bredere ecosysteem: van tablets en wearables tot het bouwen van je eigen Android-apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Ontdek wat je nog meer met Android kunt

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar bij Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in, en gaan we voorbij de waan van de dag. Sinds januari zetten we iedere maand een nieuw thema centraal, en bieden we je tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat thema. Zo hebben we eerder dit jaar tal van beveiligingstips voor je verzameld, om je wegwijs te maken in de wereld van tweestapsverificatie en VPN. Vorige maand doken we in de fotografie, want: wat heb je nou aan dubbele camera’s en variabele diafragma’s?

In april kijken we naar de vele mogelijkheden die Android biedt. De software van Google draait inmiddels op bijna drie miljard apparaten wereldwijd, en dat zijn echt niet alleen maar smartphones en tablets. Zo zijn er ook mediaspelers, projectors en zelfs koelkasten en auto’s die op Android lopen. Het Android-ecosysteem is breder dan ooit, dus hoog tijd om er eens goed in te duiken.

Benieuwd naar wat de beste Android-tablets van dit moment zijn? Hoe je je eigen Google Home bouwt, of wat je met Android Auto allemaal kunt? Deze maand lees je er meer over op Android Planet. Daarnaast duiken we in Android-apps op Chromebooks, de evolutie van Wear OS en vertellen we je over de bizarste apparaten waar Android op loopt.

Houd Android Planet dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Lees meer over het Android-ecosysteem

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu