De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Android Planet maandthema van juni 2018: alles over entertainment

Redactie
1 juni 2018, 11:45
2 min leestijd
Android Planet maandthema van juni 2018: alles over entertainment

In juni is het Android Planet-maandthema entertainment. Wat zijn de beste streamingdiensten van je smartphone, welke toffe documentaires over technologie moet je checken en wat is hdr? Je leest het deze maand op Android Planet.

Lees verder na de advertentie.

Maandthema Entertainment

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar bij Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in. Sinds januari zetten we iedere maand een nieuw thema centraal, en bieden we je tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat thema.

Zo hebben we eerder dit jaar tal van beveiligingstips voor je verzameld, om je wegwijs te maken in de wereld van tweestapsverificatie en VPN. In maart doken we in de fotografie, want: wat heb je nou aan dubbele camera’s en variabele diafragma’s? In mei keken we naar Google Play: hoe moet Google de Play Store verbeteren, en waarmee gebruik je de app veilig?

Android Oreo latency

Alles over video, audio en ander entertainment

Deze maand staat entertainment centraal. Je smartphone gebruik je waarschijnlijk lang niet meer alleen om te bellen, maar ook voor games, films, muziek en ander vermaak. Naast je telefoonabonnement betaal je maandelijks voor streamingdiensten als Netflix, Spotify en Videoland: je kunt bingen tot je er bij neervalt.

In juni lees je daarom meer over de beste streamingdiensten voor Android, toffe apps voor je Chromecast en tips over hoe je je eigen mediaspeler bouwt. Plus: steeds meer fabrikanten strooien met termen als hdr, 4K en meer. Maar wat betekent dat nou precies, en heb je er wat aan op dat relatief kleine scherm van je smartphone?

Het maandthema van juni wordt gesponsord door Sony Mobile. Entertainment staat centraal op Sony’s smartphones. Zo heeft de Xperia XZ2 Compact ondersteuning voor hdr, hi-res audio en alles wat je nodig hebt om meer van films en muziek te genieten. Alle artikelen die binnen het maandthema verschijnen zijn echter wel gewoon geschreven door onze onafhankelijke redactie, zoals je van ons gewend bent. Sony heeft geen enkele invloed op de artikelen zelf of de inhoud ervan, maar draagt het thema een warm hart toe.

Houd Android Planet dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Ons vorig maandthema gemist? Check hieronder de artikelen!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu