Android Planet maandthema van mei 2018: alles over Google Play

Thomas Haenen
2 mei 2018, 13:00
2 min leestijd
Android Planet maandthema van mei 2018: alles over Google Play

In mei 2018 is het Android Planet-maandthema Google Play. Wat zijn de beste Android-apps in de Play Store die op geen enkele smartphone mogen ontbreken, en hoe vermijd je gevaarlijke apps? Deze maand leggen we het uit!

Maandthema Google Play

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar bij Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in. Sinds januari zetten we iedere maand een nieuw thema centraal, en bieden we je tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat thema. Zo hebben we eerder dit jaar tal van beveiligingstips voor je verzameld, om je wegwijs te maken in de wereld van tweestapsverificatie en VPN. In maart doken we in de fotografie, want: wat heb je nou aan dubbele camera’s en variabele diafragma’s?

Deze maand duiken we in een set apps die op vrijwel elke Android-smartphone staat: Google Play. In de Play Store zijn inmiddels meer dan twee miljoen apps te vinden, maar wat zijn de beste apps die op geen enkele smartphone mogen ontbreken? Hoe vermijd je gevaarlijke apps in de Play Store?

Maandthema Google Play Store aanbiedingen

Wist je dat je naast apps en games nog veel meer kunt vinden in Google Play? Zo is Google Play Music een prima alternatief voor Spotify, terwijl je met de Play Kiosk een abonnement kunt nemen op je favoriete applicaties. Bovendien vindt volgende week Google I/O plaats, waar de zoekgigant tal van verbeteringen voor de Play Store aankondigt. Wat dat betekent voor jouw smartphone bespreken we uiteraard ook.

Houd Android Planet dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Ons vorig maandthema gemist? Check hieronder de artikelen!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu