Deze maand op Android Planet: maak mooiere video’s met je mobiel

Thomas Haenen
3 juli 2019, 16:49
2 min leestijd
Deze maand op Android Planet: maak mooiere video’s met je mobiel

Heb jij je smartphone deze zomer op zak om video’s vast te leggen? Of heb je cinematische ambities? Deze maand zoomen we in op de mogelijkheden voor video’s op je Android-smartphone.

Maandthema video’s maken op Android Planet

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar op Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in. Regelmatig zetten we daarom een nieuw thema centraal, en bieden we je een hele maand lang tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat thema.

Deze maand leggen we de focus op de camera van je smartphone, en dan specifiek op het maken van video’s. Dat je met je mobieltje mooie foto’s maakt, weet je ondertussen waarschijnlijk wel. Voor veel mensen is de smartphones inmiddels de primaire of zelfs enige camera die ze gebruiken. Langzaam maar zeker begint hetzelfde voor video’s te gelden. Filmmakers schieten hele films tegenwoordig op smartphones. Met de kracht van sommige toptoestellen kun je zelfs een complete 4K-film monteren op je mobiel.

Samsung Galaxy A50 preview

Daarom helpen we je de komende weken alles uit de filmcamera van jouw smartphone te halen. Wat zijn de beste apps om video’s te bewerken of monteren? Welke accessoires verbeteren de beeldkwaliteit van jouw films? En met welke Android-smartphones maak je de allermooiste video’s? Deze maand duiken we er dieper in.

Houd de site dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Lees meer over Android-smartphones

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu