Prijsvraag: laat ons weten wat jij streamt en win een Chromecast!

Colin Baak
13 april 2020, 13:30
2 min leestijd
Prijsvraag: laat ons weten wat jij streamt en win een Chromecast!

De hele maand april staat op Android Planet in het teken van Chrome en daarom maak je kans op een Chromecast! Meedoen kan deze week en onder de invullers verloten we zo’n toffe hdmi-dongle.

Maandthema april: win een Chromecast!

Update: meedoen is niet meer mogelijk, houd Android Planet in de gaten voor nieuwe prijsvragen.

De Chromecast van Google is een hdmi-dongle, waarmee je jouw ‘domme’ televisie slim maakt. Vervolgens kun je allerlei video’s, films, muziek of series naar je Chromecast streamen. Zo kun je genieten van diensten van bijvoorbeeld Netflix, Spotify, Pathé Thuis of RTL op het grote scherm. De slimme gadget is al jaren populair, vanwege de lage prijs en het gebruiksgemak.

Wij zijn benieuwd waarom jij een Chromecast wil winnen: wat ga je als eerste streamen als je ‘m wint en van welke streamingdiensten maak je al gebruik? Doe mee aan de prijsvraag en win!

Google Chromecast

Voor deze actie willen we Tink bedanken, die de Chromecast hebben gesponsord!

Zie je onderstaand formulier niet? Klik dan hier!

Doe mee en maak kans op een Chromecast!

We horen graag wat jij allemaal kijkt, luistert en waarom jij die Chromecast wil winnen! Het invullen van bovenstaande vragen duurt slechts een minuutje en je kan tot en met vrijdag 17 april 2020 meedoen. Je maakt automatisch kans op een Chromecast.

De winnaar kiezen we willekeurig uit onder alle deelnemers. Wie de hdmi-dongle gewonnen heeft, lees je uiteraard snel op Android Planet. Bedankt voor het meedoen en succes! Kun je niet wachten en wil je je Chromecast direct in huis halen? Klik dan op de button hieronder om deze te bestellen.

Bestellen ->

Ben je trouwens nog op zoek naar toffe series die je direct kunt kijken via je Chromecast of leuke muziek om te streamen? Check dan onze onderstaande tips, die we wekelijks met je delen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2018
Google Chromecast 2018

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu