Live: check om 17:00 uur onze stream vanaf MWC 2019

Check om 17.00 uur onze livestream op Instagram vanaf de MWC 2019-beursvloer in Barcelona. Hierin beantwoorden we al jouw vragen en maken we de winnaar bekend van de Instagram-prijsvraag.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

MWC 2019 livestream

Mobile World Congress 2019 is in volle gang en ook Android Planet rent van toestel naar toestel over de beursvloer in Barcelona. Ondertussen zijn er al flink wat nieuwe smartphones onthuld, waaronder de opvouwbare Huawei Mate X, maar ook de betaalbare Samsung Galaxy A50 en het nieuwe vlaggenschip van LG: de G8 ThinQ.

Heb jij vragen over een van deze toestellen of de andere smartphones die de afgelopen dagen voorbij zijn gekomen? Stel ze dan in de reacties hieronder! Om 17.00 uur starten we namelijk een livestream vanaf de beursvloer waarin we al jullie vragen over MWC 2019 beantwoorden.

Zo kun je onze livestream bekijken

Onze livestream houden we op Instagram. Om deze te kunnen volgen moet je daarom ons Instagram-account @androidplanet.nl volgen.

In deze livestream maken we ook de winnaar bekend van onze Instagram-prijsvraag. De winnaar krijgt een Google Home Mini thuisgestuurd. Let op: meedoen hieraan kan nog tot 15.00 uur vanmiddag. Dan kiezen we een winnaar uit. Kans maken op de Google-speaker doe je door de stappen te doorlopen bij deze Instagram-foto.

Wat wil jij weten over de gloednieuwe smartphones die tijdens MWC zijn aangekondigd? Laat het ons weten en check straks de livestream!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.