Mad Catz kondigt Android-spelcomputer M.O.J.O. officieel aan

Gijs Ettes
11 juni 2013, 17:41
1 min leestijd
Mad Catz kondigt Android-spelcomputer M.O.J.O. officieel aan
M.O.J.O.

De eerste indrukken en eerste beelden gingen al rond over het net, maar Mad Catz heeft zijn eigen Android-spelcomputer dinsdag officieel aangekondigd.

De M.O.J.O. krijgt 16GB aan interne opslagruimte die is uit te breiden met micro-sd-kaarten, twee usb-aansluitingen, een hdmi-aansluiting en ondersteuning voor wifi. Verdere specificaties zijn nog niet bekendgemaakt. Het wordt verwacht dat de M.O.J.A. Nvidia’s Tegra 4 gaat gebruiken, wat interessant zou zijn, omdat concurrent Ouya ‘slechts’ werkt met de Tegra 3.

Lees verder na de advertentie.

Games die je hebt gekocht in app-winkels als Amazon en Google Play zou je kosteloos naar je M.O.J.O. over kunnen zetten. Hetzelfde geldt voor gekochte muziek en films.

Voor zijn controller gaat de M.O.J.O. gebruikmaken van bluetooth 4.0, wat extra zuinig zou zijn voor de draadloze controller. De M.O.J.O.-controller krijgt daarnaast een zogeheten ‘mouse mode’, die de touch-besturing van sommige games zou moeten simuleren.

De M.O.J.O. moet vanaf het einde van dit jaar beschikbaar zijn, maar een exacte prijs of releasedatum is nog niet bekend.

Via: Android Police

mad catz
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu