Deze hardware brengt Google komende herfst uit

Erwin Vogelaar
22 juli 2018, 10:31
2 min leestijd
Deze hardware brengt Google komende herfst uit

Hoewel de herfst door de huidige temperaturen nog ver weg lijkt, blikken we toch alvast vooruit. Dit zijn de nieuwste Made by Google 2018 geruchten.

Lees verder na de advertentie.

Made by Google 2018 geruchten: alles is Pixel

Google houdt elk jaar twee grote evenementen. Rond mei is het tijd voor Google I/O, waar het bedrijf de focus legt op vernieuwingen rond software. In de herfst vindt sinds enkele jaren het Made by Google-evenement plaats: de plek om nieuwe hardware te laten zien. Door nieuwe geruchten van beroepslekker Evan Blass, zetten we alle te verwachten hardware op een rijtje.

Pixel 3

Het belangrijkste onderdeel van Made by Google 2018 is natuurlijk de Pixel 3 en Pixel 3 XL. De geruchten rond deze smartphones gaan voornamelijk over de camera’s. Waarschijnlijk behouden de smartphones een enkele camera aan de achterkant, maar krijgen ze wel dubbele camera’s in een inkeping aan de voorkant.

Dat Google een enkele camera aan de achterkant gebruikt is niets om je zorgen over te maken. De camera in de Pixel 2 is een van de beste op de markt door de unieke software die Google gebruikt. De twee camera’s aan de voorkant worden mogelijk gebruikt voor gezichtsherkenning.

made by google 2018 geruchten

Pixel Buds

Vorig jaar introduceerde Google de Pixel Buds. Dit zijn draadloze oordopjes die in een doosje worden opgeladen. Via de dopjes bereik je makkelijk Google Assistant. Gebruik je de Pixel Buds in combinatie met de Pixel 2, dan is het tevens mogelijk om Google Translate in real time te gebruiken. Dat betekent dat je een gesprek met iemand voert wiens taal je niet spreekt.

Tijdens het Made by Google 2018-evenement worden nieuwe versies van de Pixel Buds verwacht. Het is nog niet bekend welke verbeteringen en nieuwe mogelijkheden de oordopjes krijgen.

Pixel Watch

Dit jaar is waarschijnlijk eindelijk het moment dat Google zijn eigen smartwatch op de markt zet. Uiteraard draaiend op Wear OS, moet dit horloge laten zien wat er mogelijk is met een smartwatch. Tevens zou deze wearable een groot probleem van andere smartwatches oplossen: Google kan snel en soepel updates leveren.

Pixelbook 2

Het nieuwste gerucht is dat Google dit jaar met een tweede generatie Pixelbook komt. Deze opvolger voor Googles Chromebook moet kleinere schermranden krijgen en nog voor het eind van dit jaar worden verscheept. Waarschijnlijk kan de laptop net als de vorige Pixelbook worden gebruikt als een tablet met de bijgeleverde Pixelbook Pen.

made by google 2018 geruchten

Wat nog meer?

Er is nog genoeg ruimte voor meer nieuwe producten tijdens Made by Google 2018. Zo is het mogelijk dat het bedrijf met een nieuwe Google Home op de markt komt, of een nieuwe Daydream-bril voor virtual reality.

Mocht je vergeten zijn wat Google eerder dit jaar allemaal heeft aangekondigd, dan lees je onze Google IO 2018 round-up terug. Op de hoogte blijven over de nieuwste geruchten en aankondigingen rond nieuwe Google-hardware? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Evan Blass
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu