De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Round-up: alle aankondigingen van Made By Google 2018 op een rij

Lars Paymans
9 oktober 2018, 18:43
2 min leestijd
Round-up: alle aankondigingen van Made By Google 2018 op een rij

Het grote Google-event van het jaar zit erop. In deze round-up zetten we alle aankondigingen overzichtelijk op een rijtje. Van de Google Pixel 3 tot de nieuwe Google Pixel Slate en Chromecast.

Made By Google 2018 round-up: dit is er aangekondigd

In hoog tempo presenteerde Google een aantal grote nieuwe hardwareproducten. Deze nemen we hieronder kort met je door, inclusief een link naar het uitgebreide artikel met alle informatie.

google pixel 3 xl

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL officieel onthuld

Eindelijk is het zover: de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn officieel aangekondigd. De smartphones hebben de nieuwste hardware, Android 9.0 (Pie) en een flink verbeterde camera.

De Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn tijdens het Made by Google 2018-event onthuld en de nieuwste vlaggenschepen van de zoekgigant. Beide telefoons draaien op Android Pie en ontvangen als eerst nieuwe software, zoals nieuwe Android-versies en beveiligingsupdates. Daarmee vertegenwoordigen ze Android zoals Google dit het liefste ziet.

→ Lees alles over de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

Chromecast 2018 officieel

Google brengt verbeterde Chromecast uit in Nederland

Tijdens het Made By Google 2018-event heeft het bedrijf de gloednieuwe Chromecast niet genoemd, maar het product is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Na drie jaar is het tijd voor een nieuwe Chromecast. Deze vervangt de tweede generatie en wordt naast de Chromecast Ultra en Chromecast Audio verkocht. Hij is voornamelijk een stukje sneller en krachtiger geworden.

Lees alles over de nieuwe Chromecast 2018

Dit is de Google Home Hub: slimme assistent met eigen scherm

De Google Home Hub is een slim scherm met ingebouwde Google Assistent. Daarmee is het de volgende evolutie van Google’s handige hulpjes voor in huis. Het apparaat is in feite een simpele tablet en speaker in één. Aan de voorkant zit een 7 inch-touchscreen, bevestigd aan een vrij forse speaker.

De Google Home Hub is vanaf eind oktober te koop in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, voor een adviesprijs van omgerekend zo’n 150 euro. Er zijn vooralsnog geen plannen voor een Nederlandse release.

→ Lees alles over de Google Home Hub

Pixel-Slate-officieel-uitgelicht

Google onthult de Pixel Slate: dit moet je weten

Naast de Pixel 3 en Pixel 3 XL onthulde Google vanavond ook een nieuwe laptop genaamd de Pixel Slate. De Pixel Slate is Googles nieuwste laptop met toetsenbord dat je los kunt halen en stylus.

Hij draait op Chrome OS, maar kan ook apps uit de Play Store downloaden. Dit is handig, omdat je zo toegang hebt tot alle Android-apps. Dankzij het touchscreen kun je bijvoorbeeld ook uitstekend gamen op de tablet en Chromebook in één.

→ Lees alles over de Google Slate

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu