De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Made By Google 2019 round-up: alle aankondigingen op een rij

Colin Baak
15 oktober 2019, 17:30
3 min leestijd
Made By Google 2019 round-up: alle aankondigingen op een rij

Het grootste Google-evenement van 2019 is weer voorbij. In deze Made By Google 2019 round-up zet Android Planet alle aankondigingen voor jou op een rijtje. Lees alles van de Google Pixel 4 tot en met de Nest Mini.

Check de Made By Google 2019 round-up

Google heeft op hun Made by Google-event in een rap tempo allerlei nieuwe apparaten gepresenteerd. Ook is er meer verteld over Google Stadia en de verbeteringen van de Assistent op de Pixel 4. Wij hebben alles voor je onder elkaar gezet, inclusief een link naar het uitgebreide artikel met nog meer informatie.

Google Pixel 4 en Pixel 4 XL officieel onthuld

De Google Pixel 4 en Google Pixel 4 XL zijn de nieuwe smartphones van Google. De toestellen draaien uiteraard op Android 10 en bevatten een dubbele camera aan de achterkant.

De smartphone hebben een nieuw design, 90Hz-scherm, flink verbeterde camera en nog veel meer. Qua specificaties verschillen ze op slechts enkele gebieden. Dat zijn onder andere het scherm qua resolutie en grootte. Ook de accucapaciteit tussen de twee smartphones verschilt.

→ Lees alles over de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL

Google Home Nest Mini

Google Nest Mini

De Google Nest Mini is de opvolger van de bekende Home Mini. Deze kleine speaker produceert nu een nog voller geluid. Ook integratie met Google Assistent is uiteraard nog steeds aanwezig. Een andere vernieuwing is dat het apparaatje nu ook opgehangen kan worden en op de markt komt in verschillende nieuwe frisse kleuren.

→ Lees alles over de Google Nest Mini

Google Nest Wifi

Google Nest Wifi

Google presenteerde ook de Google Nest Wifi. Deze nieuwe router is de opvolger van Google Wifi. Met behulp van de wifi-beacons kun je het signaal makkelijk en snel uitbreiden in huis of op kantoor. De Google Assistent is ingebouwd, zodat je allerlei stemcommando’s kunt geven. Daarnaast bevatten de beacons ook ingebouwde speakers. Zo luister je altijd en overal naar jouw favoriete muziek.

Google Pixelbook Pro

→ Lees alles over de Google Nest Wifi

Pixelbook Go

Het Made by Google-evenent was ook het podium voor andere nieuwe hardware. De zoekgigant presenteerde onder andere nog de Pixelbook Go. Deze 13,3 inch-laptop is te krijgen in meerdere configuraties en draait op ChromeOS. Vooral de accuduur is flink verbeterd ten opzichte van de vorige Pixelbook

→ Lees alles over de Pixelbook Go

Google Pixel Buds 2019

Vernieuwde Google Pixel Buds

Oordopjes in de vorm van vernieuwde Pixel Buds werden ook door Google gepresenteerd. De eerste Pixel Buds stammen al uit 2017 en waren op veel punten niet echt fijn. Deze oordopjes zijn niet meer aan elkaar verbonden, maar echt twee draadloze units.

Verbinden doe je snel met je smartphone of laptop, waarna je heerlijk kunt genieten van de fijnste beats. Bediening werkt ten slotte makkelijk via aanraking of stem en ook is de Google Assistant aanwezig. De slimme oordopjes verschijnen in de lente en meer details zullen aankomende maanden worden gedeeld.

Google Stadia

Releasedatum Google Stadia: 19 november

Google liet ook wat meer info los over de releasedatum van Google Stadia. Vanaf 19 november wordt het mogelijk om games te streamen via de nieuwe dienst. Nederland behoort tot één van de eerste landen, waar deze dienst van start gaat.

→ Lees alles over de releasedatum van Google Stadia

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu