Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Video: bekijk alle aankondigingen van Made by Google 2019 opnieuw

Wouter Nijsen
16 oktober 2019, 12:03
1 min leestijd
Video: bekijk alle aankondigingen van Made by Google 2019 opnieuw

Het is je vast niet ontgaan dat gisteren de Google Pixel 4, Pixel 4 XL en Nest Mini zijn aangekondigd. Heb je het Made by Google 2019-event gemist en wil je de presentatie nog eens rustig terugkijken? Check dan deze video.

Made by Google 2019 terugkijken

Als je Android Planet volgt, dan weet je dat Google gisteren een aantal nieuwe apparaten heeft onthuld. Het event stond vooral in het teken van de Pixel 4 en Pixel 4 XL, die beschikken over een verbeterde camera, nieuw design, Motion Sense, geavanceerde gezichtsherkenning en 90Hz-scherm. Ook de Google Nest Mini en Nest Wifi werden voor het eerst aan de wereld getoond.

Via de YouTube-video hierboven kijk je de gehele presentatie terug. Het event duurt iets langer dan een uur. Kijk je liever een samenvatting, dan kun je terecht bij de video van website The Verge (zie hieronder). In tien minuten komen de belangrijkste aankondigingen dan voorbij. Ook kun je natuurlijk onze round-up van het Made by Google 2019-event lezen.

De Google Pixel 4 en Pixel 4 XL zijn vanaf 24 oktober te koop, maar verschijnen helaas niet in Nederland. In Duitsland kosten ze respectievelijk 749 en 899 euro. De verwachting is dat Nederlandse webwinkels de telefoons wel via grijze import gaan aanbieden. Zodra hier meer over bekend is, dan lees je dat natuurlijk op Android Planet. Houd ons in de gaten via de app of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu