De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Made By Google-website bevat hints over nieuwe Google-producten

Erwin Vogelaar
16 september 2017, 9:43
2 min leestijd
Made By Google-website bevat hints over nieuwe Google-producten

Op 4 oktober is het weer tijd voor een nieuw Google-evenement. Op de Made By Google-website zijn alvast enkele hints te vinden over de Pixel 2.

Lees verder na de advertentie.

Hints op de Made By Google-website over de Pixel 2

Net als vorig jaar zal Google op 4 oktober een Made By Google-evenement houden. Dit jaar worden de nieuwe Pixels-smartphones onthuld, maar mogelijk ook andere producten. Vorig jaar presenteerde Google onder andere Google Home, Google Daydream en een nieuwe Chromecast. Op de nieuwe teaserpagina voor het evenement, zijn alvast wat wazige hints te vinden.

Na het invullen van je e-mail-adres om meer informatie over de nieuwe producten te krijgen, kom je op een nieuwe pagina terecht. Als je hier op het Google-logo klikt, spat de G uit elkaar in kleine balletjes. De ene keer zijn het de bekende Google-kleuren. De volgende keer zijn de kleuren zwart, wit en een beetje oranje. Dit zijn mogelijk de kleuren van de Pixel 2. De derde keer spat de G uit elkaar in pastelkleuren.

made by google-website

Kijk je vervolgens in de code van de website, dan vind je bovenstaande foto die niet op de pagina zelf wordt gebruikt. Op deze foto zijn koekjes met weer zwart en wit te vinden, maar ook andere gekleurde stipjes. In de metadata van de foto is te zien dat deze foto gemaakt is bij Google, en met een camera van Google. Het model van de camera heet echter ‘Niet zo makkelijk ;)’. De kans is natuurlijk wel heel groot dat deze foto met de Pixel 2 is gemaakt.

Teaser

Eerder heeft Google ook onderstaande teaser vrijgegeven voor het evenement. In deze video worden vragen over smartphones gesteld via Googles zoekmachine. Zoals ‘Wat is er mis met de accu van mijn smartphone?’ en ‘Waarom maakt mijn smartphone zoveel wazige foto’s?’

Funny you should ask...

‘Funny you should ask’, eindigt Google de video. Waarschijnlijk zijn de nieuwe Pixels-smartphones het antwoord op deze vragen. De teaserpagina heet ook ‘ask more’, dus de focus van het evenement ligt waarschijnlijk voornamelijk op de nieuwe smartphones en minder op andere producten.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 2
Google Pixel 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu