De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Winnaar: Samsung Galaxy S7 en Gear VR!

Redactie
20 juli 2016, 14:15
2 min leestijd
Winnaar: Samsung Galaxy S7 en Gear VR!

In samenwerking met Media Markt gaf Android Planet onlangs een gloednieuwe Samsung Galaxy S7 weg, inclusief Samsung Gear VR. De winnaar mag tevens als een van de eersten in Nederland de nieuwe Startklaar Extra-service bij de Media Markt Smart Bar testen. Inmiddels hebben we een winnaar gevonden!

We hebben een winnaar

We kregen ontzettend veel inzendingen, en het was dan ook moeilijk om maar één winnaar te kiezen. We hebben de leukste, origineelste en meest inspirerende inzendingen verzameld, en uiteindelijk was dat de inzending van Annemarie van den Bosch uit Helmond! We hebben inmiddels contact opgenomen met de winnaar, en de prijs gaat zo snel mogelijk haar kant op. We zijn erg benieuwd naar haar ervaring met de Galaxy S7 met Gear VR en wat ze vind van de nieuwe Startklaar Extra-service van de Media Markt.

Niet gewonnen? Blijf Android Planet in de gaten houden voor nieuwe prijsvragen.

Ontdek de Smart Bar: hulp bij installaties, instellingen en meer

Media Markt wil de nieuwe Power Service `Startklaar Extra` op een feestelijke manier lanceren, en doet dit door deze toffe prijs aan één gelukkige Android Planet-lezer uit te reiken. Met deze nieuwe dienst van Media Markt weet je zeker dat je direct met je nieuwe smartphone aan de slag kunt als je de winkel uitloopt.

Met de Startklaar Extra-service zet je namelijk samen met een medewerker bij de Media Markt Smart Bar alle gegevens van je oude smartphone direct over naar je nieuwe toestel. Zo verlies je geen gegevens, weet je welke accessoires handig zijn en kun je vanaf de eerste minuut met je nieuwe smartphone aan de slag dankzij een korte demonstratie.

Samsung Galaxy S7 en Gear VR

De Samsung Galaxy S7 is een van de populairste toestellen van het moment, en is voor Media Markt dan ook een mooie manier om deze nieuwe dienst te demonstreren, al helemaal omdat je er de Gear VR virtual reality-headset bij krijgt. Natuurlijk willen we ook graag weten wat de winnaar van de Media Markt service en het toestel vindt. Na afloop mag de winnaar dus een review voor Android Planet schrijven, waarin je jouw ervaringen met de S7, Gear VR en Startklaar Extra-dienst beschrijft.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu