MediaMarkt Black Friday Super Sale: dit zijn de beste aanbiedingen (ADV)
Redactie

Dit weekend valt er flink voordeel te halen bij MediaMarkt. Tijdens de Black Friday Super Sale is het kopen, kopen, niet kijken door forse aanbiedingen op veel producten.

Wat is de MediaMarkt Black Friday Super Sale?

Bij MediaMarkt kun je normaal al rekenen op hele lage prijzen, maar tijdens de Black Friday Super Sale zijn veel populaire producten tijdelijk extra voordelig. Van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november vindt deze speciale uitverkoop plaats, zodat je op tijd voor Sinterklaas en Kerst nog even de mooiste elektronica extra voordelig in huis haalt.

Wat zijn de MediaMarkt Black Friday-aanbiedingen?

Van smartphones tot speakers, en van televisies tot tablets, er valt véél voordeel te behalen tijdens de Black Friday-actie van MediaMarkt. Om er zeker van te zijn dat je geen goede deals mist, hebben we de beste aanbiedingen voor je verzameld.

Black Friday-korting op Samsung-smartphones

Pak bijvoorbeeld korting op de allernieuwste Samsung-smartphones, of ga voor een ouder model met meer voordeel. Zo is de Samsung Galaxy S8 voor slechts 589 euro verkrijgbaar, een paar honderd euro onder de adviesprijs. Het toestel heeft een voorkantvullend scherm, krachtige hardware en een van de beste camera’s van het moment.

Koop de Samsung Galaxy S8 voor 585 euro

Ga je liever voor een ouder model? Prima keuze, want de Galaxy S7 is ook flink in de aanbieding. Terwijl dit toestel qua hardware nog altijd prima mee kan met de beste smartphones van het moment. Begin volgend jaar krijg je zelfs nog een update naar Android Oreo. Voor de echte budgetfanaten is er ook nog de Galaxy J3 (2016) – minder krachtig, maar wel voorzien van alles wat je nodig hebt.

Koop de Samsung Galaxy S7 voor 399 euro
Koop de Samsung Galaxy J3 (2016) voor 119 euro

Black Friday-aanbiedingen op Huawei-smartphones

Kies je liever voor de Android-smartphones van Huawei? Dan krijg je korting op zowel het huidige vlaggenschip, als de voordelige variant. De Huawei P10, uitgerust met een dubbele camera en een stijlvol metalen design, is tijdens deze actie een paar tientjes goedkoper dan andere toptoestellen. De P10 Lite biedt ook zo’n fijne dubbele camera, maar je betaalt er slechts iets meer dan de helft voor.

Koop de Huawei P10 voor 499 euro
Koop de Huawei P10 Lite voor 259 euro

Huawei-installatiebestanden

De beste deals van Motorola en Wileyfox

Daarnaast zijn er nog tal van andere populaire smartphones in de aanbieding in elke prijsklasse. Zoals de Wileyfox Spark Plus, één van de goedkoopste Android-telefoons van het moment. Toch ben je met dit toestel verzekerd van de allerlaatste beveiligingsupdates. Ook de Moto G5 biedt veel voor weinig: een groot scherm en goede camera’s, maar een prijs die laag is en vandaag nog lager ligt.

Koop de Wileyfox Spark Plus voor 89 euro
Koop de Motorola Moto G5 voor 149 euro

Ook accessoires zoals smartwatches, draadloze koptelefoons en meer zijn extra voordelig. En wil je jezelf (of je familie) trakteren op een nieuwe koelkast, wasmachine of ander handig huishoudelijk product, dan kun je daarvoor vanaf vrijdag ook bij MediaMarkt terecht. Wees er wel snel bij, want op=op!

Ontdek meer over de Black Friday Super Sale bij MediaMarkt