De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Laatste kans: win een MediaMarkt-cadeaubon van 500 euro!

Redactie
6 juli 2018, 12:29
2 min leestijd
Laatste kans: win een MediaMarkt-cadeaubon van 500 euro!

We geven samen met MediaMarkt een cadeaubon van maar liefst 500 euro weg, en je hebt nog maar een paar dagen om mee te doen. Download snel de Android Planet-app en win!

Zo kun je een MediaMarkt-cadeaubon van 500 euro winnen

Ben je nu al door je vakantiegeld heen, of zit je krap bij kas? Android Planet helpt je deze week een handje. In samenwerking met MediaMarkt mogen we namelijk een cadeaubon van liefst 500 euro weggeven! Ga je voor een Samsung Galaxy S9 of Nokia 7 Plus? Of kies je liever voor een oled-televisie of gewoon een koffiezetapparaat? Wat je ervan koopt, is volledig aan jou!

Om kans te maken, hoef je alleen maar de Android Planet-app te downloaden en je aan te melden voor de actie. De app is volledig gratis, en meedoen aan de winactie ook. Deelnemen kan nog maar tot en met zondag 8 juli 2018, dus wacht niet te lang.

Zo doe je mee

1. Download de Android Planet-app

Hopelijk heb je ‘m al op je toestel staan: onze eigen Android Planet-app. Door de app te installeren, maak je kans op de 500 euro van MediaMarkt. Via onderstaande link vind je hem in de Play Store.

Start de app op en je ziet bovenaan in beeld een groene balk, waarmee je jezelf aanmeldt voor de winactie. Zorg wel dat je de allernieuwste versie van de app hebt, anders is de balk niet zichtbaar. Download dus de nieuwste update in de Play Store via onderstaande link!

Download de Android Planet-app in Google Play (gratis)

2. Meld je aan voor de winactie

Heb je de app opgestart, dan zie je bovenaan in beeld een groene balk. Hiermee kun je jezelf aanmelden voor de winactie. We hebben je naam en mailadres nodig om contact op te nemen als je gewonnen hebt, maar verder doen we niets met je gegevens. Wel kun je je direct aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent bij nieuwe prijsvragen.

Let op: heb je de groene balk (per ongeluk) weggetikt, dan vind je de winactie in het zijmenu. Veeg naar links vanaf het startscherm van de app, en selecteer de optie voor de winactie om mee te doen.

MediaMarkt: de beste deal voor je mobiel!

Bij MediaMarkt kun je het hele jaar door terecht voor ‘de beste deal voor je mobiel’. Zowel online als in de winkel bieden ze onafhankelijk advies als je op zoek bent naar je volgende smartphone. Daarbij kun je rekenen op een goede prijs en ondersteuning. Wil je een nieuw abonnement afsluiten of een bestaand abonnement verlengen, dan kun je daarvoor zowel online als in één van de 49 MediaMarkt-vestigingen in heel Nederland terecht.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu