Alleen vandaag: korting op Samsung tijdens MediaMarkt MerkenMarkt! (adv)

Redactie
24 juli 2017, 11:30
2 min leestijd
Alleen vandaag: korting op Samsung tijdens MediaMarkt MerkenMarkt! (adv)

Tijdens de MediaMarkt Merkenmarkt krijg je korting op alle producten van al je favoriete fabrikanten. Elke dag zijn er nieuwe aanbiedingen!

Profiteer mee met de MediaMarkt Merkenmarkt

MediaMarkt stunt deze week met de prijzen van heel veel merken. De komende week zijn er elke dag andere aanbiedingen te vinden, zowel online als in de winkels van MediaMarkt. Ben je op zoek naar een nieuwe televisie, wasmachine of mobiele telefoon, houd dan zeker de aanbiedingen in de gaten. De laagste prijzen liggen tijdens de MediaMarkt MerkenWeek week namelijk nog lager.

Gedurende de MerkenMarkt staan er elke dag andere merken in het zonnetje. Zo profiteer je deze vrijdag van korting op een groot aantal Samsung-producten, waaronder smartphones, tablets en televisies. Dagelijks zijn er nieuwe aanbiedingen, dus blijf de webwinkel in de gaten houden. Pak vandaag bijvoorbeeld 10 procent korting op alle Samsung-smartphones en -tablets, van toptoestellen als de Galaxy S8 tot de vorige Galaxy J3! Ook krijg je 15 procent korting op Samsung-televisies, -wasmachines en -koelkasten.

MediaMarkt MerkenMarkt

Wees er snel bij: je hebt 24 uur!

Je moet er wel snel bij moet zijn. Is het merk van jouw voorkeur in de aanbieding, dan heb je die dag maar tot middernacht om je bestelling te plaatsen. Elke dag zijn er namelijk nieuwe aanbiedingen. Is je bestelling niet op tijd geplaatst, dan val je buiten de boot.

Welke merken er wanneer aan bod komen, houdt MediaMarkt nog even geheim. Check daarom de komende week elke dag de site van MediaMarkt om te zien wat voor voordeel er te behalen valt. Misschien is het wel die gloednieuwe Samsung-smartphone, of kun je met veel voordeel een laptop, wasmachine of televisie in huis halen. De MediaMarkt MerkenMarkt loopt van 24 tot en met 30 juli, zowel online als in de winkel.

Ontdek nu de nieuwste aanbiedingen bij de MediaMarkt MerkenMarkt

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu