Verleng nu ook online je mobiele abonnement bij MediaMarkt! (ADV)

Redactie
5 februari 2018, 12:12
2 min leestijd
Verleng nu ook online je mobiele abonnement bij MediaMarkt! (ADV)

Op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? Vanaf nu kun je ook wederom online bij MediaMarkt terecht voor de beste aanbiedingen. Bestel er gelijk je nieuwe smartphone, of ga voor een voordelige sim only-bundel.

Vanaf nu MediaMarkt telefoonabonnementen ook online

Het wordt een mooi voorjaar voor Android-smartphones. In de komende weken verwachten we flink wat nieuwe toestellen te zien. Van toptoestellen als de Samsung Galaxy S9 en Huawei P20, tot instapmodellen als de Motorola Moto G6: allemaal zijn ze waarschijnlijk binnenkort verkrijgbaar. Ben jij dit voorjaar één van de velen die een nieuwe telefoon in huis haalt, en zoek je gelijk een nieuw abonnement? MediaMarkt maakt het makkelijk voor je.

Bij de grootste elektronicaketen van Nederland kun je vanaf deze week wederom namelijk niet alleen in de winkel, maar ook online een nieuw mobiel abonnement afsluiten, of je bestaande abonnement verlengen. Ga jij dit voorjaar op zoek naar een mobiel abonnement, dan is MediaMarkt de plek voor jou om de beste deal te vinden.

Bestel nu een mobiel abonnement bij MediaMarkt

Bestel je abonnement in de winkel én online

Je kunt natuurlijk al langer een mobiel abonnement afsluiten in één van de winkels van MediaMarkt. Omdat er verspreid over heel Nederland liefst 49 vestigingen van de elektronicaketen zitten, is er altijd wel een MediaMarkt bij jou in de buurt. Heb je vragen over een abonnement, dan kun je gemakkelijk bij een medewerker terecht.

Bestel je echter liever online, of weet je al precies wat voor abonnement je nodig hebt? Dan kun je vanaf nu ook weer bij MediaMarkt.nl terecht. Waar je ook naar de service en het gemak van MediaMarkt zoekt, jij kunt er je bestelling plaatsen. Via de webwinkel vind je een compleet overzicht van alle aanbiedingen, of je nu een nieuw abonnement zoekt of je bestaande abonnement wil verlengen.

Kies voor een abonnement met een nieuwe smartphone…

MediaMarkt verkoopt smartphones van alle populaire merken, van Samsung tot Nokia tot Sony. In het brede aanbod vind je altijd wel een toestel dat aansluit op jouw wensen. Vanaf nu kun je bij dat toestel direct een abonnement kiezen, of verleng je bestaande abonnement met de beste deal Vergelijk direct de abonnementen bij je favoriete fabrikanten:

…of vind de beste sim only-abonnementen

Heb je nog een prima toestel, dan kies je natuurlijk voor een sim only-abonnement van MediaMarkt. Voor een lekker laag maandbedrag bestel je een bundel die perfect bij je past. Bovendien ben je met veel sim only-abonnementen een stuk flexibeler. Ga je voor een abonnement van één jaar, of zelfs maandelijks opzegbaar?

Bij MediaMarkt vind je abonnementen van zowat alle grote providers. Kies bijvoorbeeld voor onbeperkt mobiel internet met Tele2 of T-Mobile, of ga voor een voordelig sim only-abonnement van hollandsnieuwe, Ben of Telfort. MediaMarkt laat je de tarieven voor sim only-abonnementen vergelijken, zodat jij de beste deals ziet.

Bekijk de beste sim only-aanbiedingen bij MediaMarkt

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu