De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

MediaMarkt bestaat 20 jaar: pak 20% korting op (bijna) alles! (ADV)

Advertentie
21 januari 2019, 8:00
3 min leestijd
MediaMarkt bestaat 20 jaar: pak 20% korting op (bijna) alles! (ADV)

Deze week viert MediaMarkt alweer zijn twintigste verjaardag, en daar profiteer jij ook van! Je krijgt namelijk liefst 20 procent korting op heel veel producten. Iedere dag komen er nieuwe aanbiedingen bij, dus check snel ons overzicht.

MediaMarkt Viert Feest-korting: de beste aanbiedingen

MediaMarkt is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland: al jaren gaan we er massaal heen voor onze elektronica. Van dikke korting op populaire smartphones tot uitstekende ondersteuning als je vragen hebt over je nieuwe televisie: bij MediaMarkt kun je altijd terecht. Dit jaar viert de elektronicaketen zijn twintigste verjaardag, en daarom pakken ze uit met flinke kortingen.

Vanaf vandaag krijg je namelijk 20 procent korting op héél véél producten van de MediaMarkt. De week wordt op maandag afgetrapt met korting op witgoed, dus pak die kans als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast of wasmachine. Zit er nu nog niks voor je bij? Niet getreurd, want het aanbod wordt elke dag uitgebreid. Dit is het complete overzicht van MediaMarkt-aanbiedingen:

  • Maandag 21 januari: 20% korting op alle witgoed
  • Dinsdag 22 januari: 20% korting op alle tv’s en witgoed
  • Woensdag 23 januari: 20% korting op alle audio plus voorgaande aanbiedingen
  • Donderdag 24 januari: 20% korting op kleine huishoudelijke apparaten plus alle voorgaande aanbiedingen
  • Vrijdag 25 t/m zondag 27 februari: 20 korting op (bijna) alles!

Zo krijg je inmiddels al flinke korting op enkele populaire televisies. Onderstaande aanbiedingen zijn al de moeite waard!

Bekijk alle aanbiedingen bij MediaMarkt

MediaMarkt Viert Feest-korting

Je kúnt dus tot het weekend wachten, en dan het complete aanbod in één keer checken. Dan loop je echter wel het risico dat veel aanbiedingen al uitverkocht zijn. Net als bij de MediaMarkt BTW-dagen uit voorgaande jaren is de voorraad namelijk beperkt. Is de televisie die je zoekt of die nieuwe tablet waar je van droomt uitverkocht? Dan kun je hem helaas niet meer met korting krijgen. Check de hele week door dus de MediaMarkt-site om alle kortingen als eerste in huis te hebben.

Een handjevol producten doet helaas niet mee aan de actie. Zo krijg je geen 20 procent korting op Apple-producten, en vallen ook games en andere multimedia buiten de boot. Maar allerlei andere producten, van de Google Home tot de Samsung Galaxy S9, zijn deze week wel extra voordelig.

Pas op vrijdag kun je dus bij MediaMarkt terecht voor aanbiedingen op smartphones, tablets, laptops en smart home-producten. Toch is het wel zo verstandig om nu vast de MediaMarkt-site te checken, zodat je direct weet welke producten je straks het beste kunt aanschaffen. Via onderstaande links ga je direct naar de juiste productcategorie zodat je geen aanbieding mist.

Bekijk smartphone-aanbiedingen bij MediaMarkt
Bekijk tabletaanbiedingen bij MediaMarkt
Bekijk laptopaanbiedingen bij MediaMarkt
Bekijk smart home-aanbiedingen bij MediaMarkt

MediaMarkt: De Wow Voor Jou

Bij MediaMarkt ben je niet alleen zeker van hele lage prijzen. Tegenwoordig is de elektronicaketen namelijk ook op zoek naar ‘De Wow Voor Jou’. Dat betekent dat je kunt rekenen op goede service, zowel tijdens als na je aankoop. Experts in de meer dan veertig MediaMarkt-winkels in Nederland geven je advies over de beste aankoop.

Na je aankoop kun je bovendien terecht bij de MediaMarkt SmartBar. Daar zorgen ze dat je nieuwe smartphone of laptop helemaal gebruiksklaar is. Oude bestanden worden overgezet, en je krijgt uitleg van populaire functies. Heb je later nog vragen of moet er iets gerepareerd of vervangen worden? Ook dan helpen ze je bij de SmartBar.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu