Meer details mysterieuze AndyPad Android-tablet bekend
Wouter Nijsen

AndyPad_Android_detail_tabletAndyPad is een nieuw Android-tablet waar we op Android Planet al eens eerder aandacht aan geschonken hebben. De fabrikant deed zijn uiterste best om een kleine hype rond AndyPad te creëren door in eerste instantie een website live te zetten waarop niet meer dan een aftellende klok te zien was. De AndyPad-website is echter in de tussentijd bijgewerkt en laat nu een aantal details zien waardoor de tablet iets minder mysterieus is geworden. Is AndyPad hierdoor ook minder interessant geworden?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De AndyPad blijkt te beschikken over een 7-inch touchscreen, Android 2.3, Wi-Fi, een onbenoemde 3D GPU, 1,2GHz A8 processor, HDMI-aansluiting, micro-USB en micro-SD. Wellicht niet zulke spectaculaire specificaties, ware het niet dat de AndyPad een wel heel lage verkoopprijs krijgt, namelijk €145. Standaard zal AndyPad overigens ook nog eens voorzien zijn van een flink aantal Android-apps waaronder een aantal games, Twitter en Facebook. Nog 75 dagen en de AndyPad zal werkelijkheid worden. Het wachten is dan op de eerste reviews om te weten te komen of dit werkelijk het Android-tabletkoopje van het jaar is.

Via: AndyPad

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.