Meer details over de Dell Mini5 bekend

Wouter Nijsen
18 januari 2010, 20:16
1 min leestijd
Meer details over de Dell Mini5 bekend

De Dell Mini5 valt door zijn formaat ergens tussen een smartphone en tablet. Erg veel details waren er nog niet bekend over deze Android  MID, maar daar is nu verandering in gekomen. Die details komen niet van Dell; deze fabrikant hult zich helaas  nog steeds in stilzwijgen als het op de Mini5 aankomt. Een Vietnamese website is zo vriendelijk geweest een demo-model van de Mini5 open te schroeven om te zien wat er allemaal aan onderdelen inzitten.

Er was al bekend dat de Mini5 een 480×800 capacitief touchscreen heeft en een 5 megapixel camera. Na de Vietnamese ontleding komen daar een aantal zaken bij. Zo is de processor een 1 GHz Snapdragon en  zijn er twee microSD-kaartslots te vinden. De aanwezigheid van een simkaarthouder en een 3G-radio doen vermoeden dat de Mini5 ook geschikt is voor gebruik in Europa.

Lees verder na de advertentie.

Of de Dell Mini5 ook daadwerkelijk in Europa verkrijgbaar zal zijn is helaas nog niet bekend. Hopelijk komt Dell snel met meer officiele informatie over dit bijzondere Android-toestel.

Via: EnGadget en Tinhte.com

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's