Placeholder

psp-phoneDe Chinese website IT168 mocht een PlayStation-telefoon testen en dat resulteert nu in een aantal mooie foto’s. Daarnaast weten we eindelijk de specificaties van dit geruchtmakende Android-telefoon. De PlayStation-telefoon heeft een uitschuifbaar gamepad, waardoor gebruikers het toestel kunnen gebruiken om te gamen. Naar verwachting krijgt de PlayStation-telefoon (of Zeus Z1 of Xperia Play) een eigen applicatie om oude PlayStation-spellen te downloaden. Gezien de kracht van deze telefoon moeten PS1, PS2 en PSP-spellen geen probleem zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De PlayStation-telefoon krijgt een 1 GHz Snapdragon QSD8255-processor, net als de HTC Desire HD. Daarnaast heeft het toestel een vier inch LCD-beeldscherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. De telefoon heeft 512 MB RAM, 512 MB intern opslaggeheugen en er is plek voor een MicroSD-kaart.

De eerste video’s staan op de website van Engadget. Ga naar de website van IT168 om alle foto’s te bekijken.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.