Meer foto’s HTC Desire HD uitgelekt

Redactie
28 augustus 2010, 12:01
1 min leestijd
Meer foto’s HTC Desire HD uitgelekt
desire hd

Er zijn nieuwe foto’s uitgelekt van de HTC Desire HD, de opvolger van de HTC Desire. De Desire HD wordt tijdens het HTC Launch Event op 15 september waarschijnlijk officieel aangekondigd. De krachtpatser heeft een 4,3 inch scherm, draait op Android 2.2 en maakt acht megapixel foto’s.

Hoewel de HTC Desire HD de naam van ‘Desire’ draagt, lijkt het toestel meer op een HTC Evo. De Desire HD heeft een groter scherm dan de Desire (3,7 inch). Het is nog niet bekend of de Desire HD een AMOLED of SLCD-scherm krijgt.

Op sommige weblogs melden auteurs dat het niet de HTC Desire HD, maar een volledig nieuw apparaat is: de HTC Merge. Echter lijkt het apparaat exact op de telefoon in uitdegelekte video van de HTC Desire HD. Daarnaast komt de Desire HD overeen met het apparaat op de teaserfoto die HTC eerder deze maand onthulde.

Lees verder na de advertentie.

Als we afgaan op de onderstaande foto’s, dan wordt de HTC Desire HD een stevig apparaat. Niet alleen is de telefoon groter dan de iPhone 4, hij is ook nog eens een stuk dikker. Maar als de prestaties van de Desire HD beter zijn dan die van de Desire, dan zijn wij de laatste klagers!

Voor Android Planet ben ik (@timkraaijvanger) aanwezig op het HTC Launch Event op 15 september in Londen. De eerste filmpjes en foto’s van de nieuwste toestellen zijn op die dag op Android Planet te vinden. Heb jij op die dag speciale verzoeken? Laat ons dit weten via Twitter (@planetandroid of @timkraaijvanger) en misschien dat we in Londen jouw vraag kunnen beantwoorden. Houd Android Planet in de gaten!

Categorie: Fabrikanten
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's