De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Dit zijn de Orchid Gray en Black Sky Galaxy S8

Thomas Haenen
21 maart 2017, 9:21
1 min leestijd
Dit zijn de Orchid Gray en Black Sky Galaxy S8

De smartphones wordt al over iets meer dan een week officieel onthuld, maar vannacht zijn wederom meer Galaxy S8 kleuren uitgelekt. Ditmaal kan het toestel ook in het grijs en zwart gezien worden.

Lees verder na de advertentie.

Meer Galaxy S8 kleuren

Samsung brengt de Galaxy S8 ook in het ‘Orchid Gray’ en ‘Black Sky’ uit, zo blijkt uit nieuwe foto’s die vannacht zijn gedeeld door de betrouwbare telecominsider Evan Blass. Eerder lekten al foto’s uit van het toestel in het zilver.

Op de foto’s is voor het eerst de achterkant duidelijk in beeld. Opmerkelijk is dat de voorkant van het toestel altijd zwart lijkt te zijn, ongeacht de kleur die je kiest. Deze kleur zien we alleen terug in de zijkant en achterkant van het toestel.

Meer Galaxy S8 kleuren

Daarmee wil Samsung waarschijnlijk het voorkantvullende scherm benadrukken. Het 5,8 inch-scherm van de Galaxy S8 loopt door tot in de randen en hoeken. Door de kleine balken aan weerszijden van het scherm zwart te houden leidt er niets af van dat grote beeld. De Galaxy S8 Plus, die voorzien is van een iets groter 6,2 inch-scherm, verschijnt waarschijnlijk in dezelfde kleuren.

De Samsung Galaxy S8 wordt op 29 maart officieel aangekondigd en ligt vervolgens vanaf eind april in Nederland in de winkels. Je kunt de Galaxy S8 kopen tegen een adviesprijs van 799 euro, zo is de verwachting. Het toestel zou naast een groot scherm over krachtigere hardware en een verbeterde camera beschikken. Ook nieuw is Samsung Bixby, een stemgestuurde assistent die gisteren al werd aangekondigd. Bij een Galaxy S8 met abonnement is het toestel mogelijk voordeliger.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's