Placeholder
Redactie

De geruchtmakende HTC Pyramid lekte de afgelopen weken al uit op diverse foto’s. Nu is er echter meer bekend geworden over de specificaties van het nieuwe toestel. Een lid van het XDA Developer-forum heeft een Pyramid weten te bemachtigen en onthult dat het toestel een 1,2 GHz multikernprocessor heeft. Daarnaast is het toestel voorzien van Gingerbread (Android 2.3). Uit eerdere geruchten bleek dat de Pyramid zou draaien op Honeycomb.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Pyramid heeft een qHD-scherm met een grootte van 4,3 inch. Dit betekent dat de resolutie 960 bij 540 pixels is. Daarnaast heeft de telefoon twee camera’s: een acht megapixel camera aan de achterkant en een matige 0,3 megapixel camera aan de voorkant.

Tenslotte heeft de Pyramid 768 MB RAM-geheugen. Dit is voldoende om meerdere zware applicaties tegelijkertijd te draaien.

Het is nog onbekend of dit toestel ooit in Nederlandse en Belgische winkels ligt en wanneer dit gebeurt.

Via: CNET

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.