De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Meer Xperia-telefoons zullen PlayStation Certified worden

Redactie
14 oktober 2011, 19:25
1 min leestijd
Meer Xperia-telefoons zullen PlayStation Certified worden
Meer Xperia-telefoons zullen PlayStation Certified worden

Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van Sony Ericsson liet topman Bert Nordberg weten dat meer Xperia-telefoons binnenkort PlayStation Certified gaan worden. De PlayStation Suite die het mogelijk maakt om PlayStation-games op telefoons en tablets te spelen zal dan via een software-update worden uitgerold. Vooralsnog kun je alleen met de Sony Ericsson Xperia PLAY en de Sony Tablet S en Sony Tablet P PlayStation-games spelen.

Voor de gamers is het goed nieuws als Sony Ericsson meer telefoons PlayStation-compatible maakt. De laatste tijd komen er veel Android-games uit die (tijdelijk) exclusief voor de Xperia PLAY zijn en zo kan je op meer toestellen eerder van titels als FIFA 12 en Lode Runner X genieten. Welke toestellen de PlayStation-update gaan krijgen is nog niet duidelijk, maar het ligt voor de hand dat toptoestellen als de Xperia Arc S als eerste aan de beurt zullen zijn.

Lees verder na de advertentie.

Als je nu een Sony Ericsson Xperia PLAY hebt kun je nu ook tijdelijk vier EA-games gratis downloaden. Dit zijn Dead Space, Battlefield Bad Company 2, Need for Speed Shift en Need for Speed Hot Pursuit. Hiervoor ga je naar het menu-onderdeel games ophalen op Xperia PLAY en dan zie je de vier spellen in de lijst staan. Kies dan uit welke je wilt hebben en vervolgens wordt deze dan gedownload.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu