De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Meerdere HTC-telefoons krijgen Gingerbread

Redactie
7 december 2010, 20:36
1 min leestijd
Meerdere HTC-telefoons krijgen Gingerbread
htc

Android-gebruikers met een telefoon van HTC hoeven geen toevlucht te zoeken tot custom roms om Gingerbread (Android 2.3) te draaien. Een woordvoerder van HTC laat weten dat meerdere telefoons peperkoek krijgen. “We zijn erg enthousiast over de nieuwe update van het mobiele besturingssysteem“, legt HTC uit. “Wij zullen sowieso enkele telefoons op dit besturingssysteem laten draaien, al weten we nog niet wanneer nieuwe telefoons of updates arriveren.”

Aangezien HTC het over updates heeft, kunnen we ervan uitgaan dat minimaal één telefoon een OTA-update krijgt naar Android 2.3. Het zal hoogstwaarschijnlijk gaan om één topmodel of meerdere toppers, zoals de Desire Z, de Desire HD en de Desire.

Lees verder na de advertentie.

Redacteur Marc Chacksfield van TechRadar vermoedt dat de HTC Desire HD sowieso Gingerbread krijgt. “En mogelijk krijgen de Desire Z en Desire ook een beetje peperkoekliefde.”

Gingerbread, de nieuwste versie van Google Android, is gisteren geïntroduceerd. Het zal niet lang meer duren voordat het besturingssysteem op verschillende smartphones arriveert. De Google Nexus One en Nexus S zullen de eerste telefoons zijn die genieten van de nieuwe mogelijkheden van Android 2.3.

Bron: TechRadar

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu