De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Meet hoe je schaatst met Schaatsprestaties.nl

Redactie
5 februari 2012, 14:39
1 min leestijd
Meet hoe je schaatst met Schaatsprestaties.nl
Meet hoe je schaatst met Schaatsprestaties.nl

Met de gratis Android-app Schaatsprestaties.nl kan je precies bijhouden hoeveel meters je hebt geschaatst, met welke snelheid je dit hebt gedaan en hoeveel calorieën je hiermee hebt verbrand. Daarnaast krijg je deze informatie ook in het Nederlands te horen tijdens het schaatsen en wordt je aangespoord door een audiocoach om net iets langer door te schaatsen dan je in eerste instantie zou willen.

De afgelegde afstanden met de bijbehorende tijden worden opgeslagen bij je profiel. Je kan deze informatie ook met anderen delen via Facebook of Twitter. Het unieke van Schaatsprestaties is dat je tijdens het schaatsen in het Nederlands te horen krijgt hoe hard je gaat en over kilometer je al hebt afgelegd. Ook wordt je gemotiveerd om langer door te schaatsen. Wel wordt continu gebruik gemaakt van je GPS-locatie, dus als je lang gaat schaatsen kan het zijn dat je batterij opeens leeg is.

Lees verder na de advertentie.

Schaatsprestaties is gratis te downloaden in de Android Market. Wel dien je een gratis account te maken op Schaatsprestaties.nl. Naast begeleiding tijdens het schaatsen kan je in de app ook informatie vinden over schaatsbanen in Nederland. Zo kan je onder meer beoordelingen lezen van andere schaatsers over de meeste schaatsbanen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu