De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Metalen Galaxy S5 is ‘bijna een zekerheid’

Redactie
3 december 2013, 17:45
1 min leestijd
Metalen Galaxy S5 is ‘bijna een zekerheid’
Metalen Galaxy S5

De metalen Galaxy S5 van Samsung is bijna een zekerheid. Dat blijkt uit een rapport waarin staat dat het Zuid-Koreaanse bedrijf bij verschillende fabrikanten metalen behuizingen in bestelling heeft staan. Al langer gaan geruchten over een Galaxy S5 met een metalen design, die door verschillende lekken en bronnen worden ondersteund.

Eén van deze fabrikanten zou het Taiwanese Catcher zijn, die volgens het rapport al begonnen is met het bestellen van grote aantallen metaal. Het Taiwanese bedrijf Ju Teng en het Chinese BYD moeten voor de rest van de metalen behuizingen zorgen voor de metalen Galaxy S5.

Lees verder na de advertentie.

Metalen Galaxy S5: ‘bijna een zekerheid’

Samsung

Door de verschillende berichten lijkt het er toch echt op dat er een metalen variant van de Galaxy S5 op de markt gaan verschijnen. Het aankomende vlaggenschip van Samsung, dat hoogstwaarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2014 wordt uitgebracht, zou als eerste grote Samsung-topper over een metalen design beschikken. Enkele grote concurrenten brengen al smartphones met dergelijk metalen designs uit.

Samsung staat bekend om zijn liefde voor plastic. Deze vorm van kunststof is goedkoop en in grote aantallen te publiceren, zorgt ervoor dat de gebruiker de achterkant kan verwijderen en is daarbij ook erg duurzaam. Veel consumenten zijn echter van mening dat plastic niet ‘high-end’ genoeg aan zou voelen, en dat een metaalsoort een meer premium uiterlijk aan een toestel geeft.

→  Wil je als eerste een  Samsung Galaxy S5 kopen?  Lees dan het laatste nieuws over dit aankomende toptoestel en kom alles te weten over de  Samsung Galaxy S5 prijs, wanneer de verkoop start en meer.

Lees meer over de Galaxy S5

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu