Sony kondigt metalen variant SmartWatch 3 aan
Wouter Nijsen

Op de CES in Las Vegas is een nieuwe versie van de Sony SmartWatch 3 onthuld. De smartwatch is vanaf februari verkrijgbaar met een nieuwe, metalen band.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Metalen Sony SmartWatch 3

SmartWatch 3De metalen Sony SmartWatch 3 is vanaf februari 2015 wereldwijd beschikbaar en dus ook in Nederland en België. Dankzij de metalen polsband ziet de wearable er chiquer uit, maar hij wordt waarschijnlijk wel zo’n 50 euro duurder. De versie met de rubberen polsband kost momenteel rond de 260 euro. Een officiële prijs voor de metalen variant is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Meer over de Sony SmartWatch 3

Sony voert met de metalen versie van de SmartWatch 3 geen veranderingen door in de interne hardware. Dat betekent dat de wearable is voorzien  van een aanraakgevoelig 1,6 inch-scherm, met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Het lcd-display is goed te lezen wanneer je buiten in de zon staat en de smartwatch is stof- en waterbestendig.

Verder draait het slimme horloge op Android Wear, wat betekent dat je het apparaat met bluetooth dient te koppelen met een Android-toestel. Met de Android Wear-app kun je vervolgens apps installeren en gebruikmaken van de mobiele dataverbinding van je smartphone. De SmartWatch 3 is tot slot voorzien van 512MB aan werkgeheugen en 4GB opslagruimte (niet uitbreidbaar).

Het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.