Microsoft kondigt Windows Phone 7 Series aan [MWC 2010]

Redactie
15 februari 2010, 15:11
1 min leestijd
Microsoft kondigt Windows Phone 7 Series aan [MWC 2010]
windows mobile

Omdat het altijd belangrijk is om te weten wat de concurrentie doet, besteden we kort aandacht aan de aankondiging die Microsoft op Mobile World Congress in Barcelona heeft gedaan. Per slot van rekening zijn veel Android-gebruikers voormalig Windows Mobile-gebruikers en brengen fabrikanten als HTC toestellen met beide besturingssystemen uit. Op MWC heeft Microsoft de nieuwe gebruikersinterface van Windows Phone 7 getoond, al was daar door een loswaaiend gordijn al een glimp van weggegeven.

Bijzonder aan deze nieuwe versie van WIndows Mobile is dat er voor het eerst een koppeling met Microsoft games (via Xbox LIVE) zal worden gemaakt. OOk komt er een koppeling met muziek en video (via Zune).

Lees verder na de advertentie.

Wie meer wil weten kan de keynote van Steve Ballmer straks terugzien op deze pagina: aankondiging Windows Phone 7. Over eigen telefoons (Microsoft Turtle) waarover eerder werd gespeculeerd, werd niets gezegd.

HTC kondigde meteen ook aan, dat ze later dit jaar een reeks Windows Mobile-smartphones gaan uitbrengen. Aankondigingen voor Android-toestellen werden nog niet gedaan.

Spotlight: Microsoft

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's