De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Microsoft voegt Sunrise en Outlook samen

Erwin Vogelaar
28 oktober 2015, 19:57
1 min leestijd
Microsoft voegt Sunrise en Outlook samen

De zon gaat onder voor kalender app Sunrise. Microsoft zal de functies van de app opnemen in Outlook, waardoor Sunrise definitief verdwijnt.

Lees verder na de advertentie.

Microsoft Sunrise Outlook

Sunrise is een mooie kalender-app, maar Microsoft stopt er mee. De beste functies van Sunrise zullen gebruikt worden om Outlook te verbeteren. Zo zal het design van Outlook een update krijgen en wordt de besturing van de kalender in de app verbeterd.

Sunrise kwam in 2014 naar Android toe en kenmerkte zich niet alleen door het overzichtelijke en mooie design, maar ook door de simpelheid in het maken van afspraken. Begin dit jaar heeft Microsoft de app overgenomen, waarna het team achter de app bij Microsoft aan de slag is gegaan. Hoewel het bedrijf  toen al aan gaf de technologie achter de app in eigen producten te willen gebruiken, zou Sunrise nog wel zelfstandig blijven opereren.

“Het Sunrise-team is nu officieel onderdeel van het bredere Outlook productteam”, bevestigt Outlooks Javier Soltero. “We laten Sunrise nog bestaan tot de features volledig in Outlook opgenomen zijn.” Het exacte moment dat Sunrise wordt verwijderd zal nog bekend gemaakt worden. Wel kunnen Android-gebruikers uitkijken naar een Material design update van Outlook.

Sunrise Calender is nu nog te downloaden via Google Play. Voor de app is 10MB vrije ruimte nodig en een apparaat  met Android 4.0 of hoger.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu