De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Microsoft neemt populaire agenda-app Sunrise officieel over

Redactie
12 februari 2015, 9:51
1 min leestijd
Microsoft neemt populaire agenda-app Sunrise officieel over

Microsoft heeft de populaire agenda-app Sunrise voor een onbekend bedrag  overgenomen. Het team achter de app gaat bij Microsoft aan de slag.

Lees verder na de advertentie.

Dat bevestigt Sunrise op zijn website.  Sunrise  kenmerkt zich door een fraai design en snelle synchronisatie met je Google-agenda, iCloud en Exchange. Daarnaast is het simpel  om snel afspraken toe te voegen en kun je desgewenst evenementen en verjaardagen importeren uit Facebook.

Het is niet de eerste app die Microsoft overneemt.  Vorig jaar  nam het bedrijf ook de fijne e-mail-app Acompli over, waarna de app uit Google Play verdween. Sinds kort is Acompli terug in de vorm van Outlook, Microsofts officiële e-mail-app.

Microsoft Sunrise-overname: dit moet je weten

Sunrise blijft zelfstandig opereren binnen Microsoft, waardoor de app gewoon in Google Play beschikbaar blijft. Microsoft zou de technologie achter de agenda-app wel voor zijn eigen producten willen gebruiken. Microsoft-ceo Satya Nadella is verheugd over de overname, waarbij Sunrise volgens hem precies past in de “mobiel en cloud zijn het belangrijkste”-visie.

Mogelijk wil Microsoft Sunrise integreren in Outlook,  die van een agendafunctie is voorzien. Het is aannemelijk dat de technologie achter Sunrise de agendafunctie van Outlook gaat verbeteren en uitbreiden.

Download Sunrise voor Android

Sunrise is gratis te downloaden voor Android-apparaten met versie 4.0 en hoger.

Download Sunrise in Google Play (gratis)

Laatste nieuws over Microsoft

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu