‘Microsoft werkt aan Office voor Android-tablets’

Redactie
24 mei 2012, 15:12
1 min leestijd
‘Microsoft werkt aan Office voor Android-tablets’
Microsoft Office voor Android

Een betrouwbare bron van technologiewebsite BGR zegt dat Microsoft bezig is om Office op de iPad en Android-tablets uit te brengen. Deze tablet-versie van Office zou in november, net na de release van Windows 8, uit moeten komen. Microsoft heeft tot nu toe geen commentaar gegeven op de geruchten en bevestigde alleen dat een gelekte foto van Office op een iPad nep was.

Het gerucht is best geloofwaardig, mede omdat Microsoft de tablet-versie van Office op dit moment voor Windows 8-tablets ontwikkelt. Het zou dus voor de hand liggen om dit ook voor Android en iOS te doen, mede omdat de vraag naar een dergelijke applicatie erg groot is. Apps als Quickoffice HD Pro, ThinkFree Office en Documents To Go profiteren op dit moment van de afwezigheid van een officiële Office-app van Windows.

Lees verder na de advertentie.

Het is ook mogelijk dat Windows de Office-app exclusief voor Windows 8-tablets wil uitgeven, waardoor hun marktpositie misschien iets sterker kan worden. Een Windows 8-tablet zou dan een stuk interessanter zijn voor scholen en het bedrijfsleven.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu