Mikandi: eerste 18+ softwarewinkel voor Android

mikandiEen van de sterke punten van Android is dat je geen goedkeuring nodig hebt van een fabrikant om iets nieuws uit te brengen. Een webwinkel voor ‘adult entertainment’ bijvoorbeeld: op de iPhone zou zoiets onmogelijk zijn, bij Android doen ze het gewoon. En waarom niet? De enige reden waarom VHS ooit van Betamax heeft gewonnen is het aanbod van porno. En misschien had Blu-ray nog wel eerder de HD-formaatoorlog kunnen winnen als Sony niet zo preuts was geweest. Mikandi is een webwinkel voor betaalde en gratis apps waar iedere ontwikkelaar content kwijt kan. Alles kan, zolang het maar niet illegaal is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Mikandi gaat de webwinkel als white label-oplossing aanbieden, zodat je dezelfde inhoud waarschijnlijk op verschillende plekken gaat aantreffen. Op dit moment richt Mikandi zich alleen op Android, maar andere platformen zitten eraan te komen.

mikandi screenshot

Je zult MiKandi niet in de Android Market aantreffen. Downloaden is mogelijk door op je toestel naar Mikandi.com te gaan.

Ontwikkelaars kunnen terecht op developer.mikandi.com. Ze krijgen toegang tot een online account waar ze meerdere applicaties kunnen uploaden, inclusief gedetailleerde beschrijving, screenshots en video’s. Binnen de applicatie laten gebruikers reviews achter, waar de ontwikkelaar op kan reageren. Elke ontwikkelaar krijgt ook een profielpagina op MiKandi.com. Categorieën in de nieuwe winkel zijn Fun and Games, Adult News, Erotica en Eye Candy.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.