De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Mikandi: eerste 18+ softwarewinkel voor Android

Redactie
28 november 2009, 10:39
1 min leestijd
Mikandi: eerste 18+ softwarewinkel voor Android
mikandi

Een van de sterke punten van Android is dat je geen goedkeuring nodig hebt van een fabrikant om iets nieuws uit te brengen. Een webwinkel voor ‘adult entertainment’ bijvoorbeeld: op de iPhone zou zoiets onmogelijk zijn, bij Android doen ze het gewoon. En waarom niet? De enige reden waarom VHS ooit van Betamax heeft gewonnen is het aanbod van porno. En misschien had Blu-ray nog wel eerder de HD-formaatoorlog kunnen winnen als Sony niet zo preuts was geweest. Mikandi is een webwinkel voor betaalde en gratis apps waar iedere ontwikkelaar content kwijt kan. Alles kan, zolang het maar niet illegaal is.

Mikandi gaat de webwinkel als white label-oplossing aanbieden, zodat je dezelfde inhoud waarschijnlijk op verschillende plekken gaat aantreffen. Op dit moment richt Mikandi zich alleen op Android, maar andere platformen zitten eraan te komen.

Lees verder na de advertentie.

mikandi screenshot

Je zult MiKandi niet in de Android Market aantreffen. Downloaden is mogelijk door op je toestel naar Mikandi.com te gaan.

Ontwikkelaars kunnen terecht op developer.mikandi.com. Ze krijgen toegang tot een online account waar ze meerdere applicaties kunnen uploaden, inclusief gedetailleerde beschrijving, screenshots en video’s. Binnen de applicatie laten gebruikers reviews achter, waar de ontwikkelaar op kan reageren. Elke ontwikkelaar krijgt ook een profielpagina op MiKandi.com. Categorieën in de nieuwe winkel zijn Fun and Games, Adult News, Erotica en Eye Candy.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu