De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: zo werkt het Minuum-toetsenbord op Android Wear

Redactie
15 juli 2014, 19:02
1 min leestijd
Video: zo werkt het Minuum-toetsenbord op Android Wear
Minuum Android Wear

Minuum, het populaire toetsenbord voor Android dat sinds kort ook Nederlands ondersteunt, heeft een video online gezet van zijn Android Wear-versie. Het Minuum Android Wear-toetsenbord kan nog eens écht gaan werken op Android Wear, het mobiele besturingssysteem voor smartwatches.

Minuum Keyboard doet vooral aan een t9-toetsenbord van weleer denken, maar is toch wezenlijk anders qua opzet. De app maakt namelijk nog steeds gebruik van een qwerty-indeling, maar zet de onder elkaar staande toetsen Q, A en Z erg dicht bij elkaar. Eigenlijk onder één knop. Je kunt ook kiezen voor andere indelingen, zoals azerty. Door over de letters te vegen en Minuum Keyboard voorspelt vrij accuraat de woorden die je wilt gebruiken.

Zo’n klein toetsenbord – hij neemt maar één balkje in op het scherm van Android – kan natuurlijk ook werken op het kleinere scherm van Android Wear-apparaten. Android Wear is sinds kort te verkrijgen op de LG G Watch en Samsung Gear Live, waarvan eerstgenoemde al te koop is. Je kunt nu al de witte LG G Watch bestellen of de zwarte LG G Watch kopen.

Lees verder na de advertentie.

Check ook ons overzicht met de beste Android Wear apps!

Minuum Android Wear

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu